Ghid de supravietuire in caz de invazie musulmana

Am ignorat cat am putut isteria cu invazia musulmana. Am tot sperat ca oamenii se vor potoli si isi vor da seama in cele din urma ca poate dracul nu e chiar asa negru, ci e mai degraba masliniu sau maro – depinde din ce zona vine. Dar cum isteria inca nu s-a potolit, am zis sa fac o lista cu lucruri care trebuie facute in caz de invazie islamica.

Romanii, crestini de peste 3000 de ani, au aparat de la inceputuri granitele Europei crestine. Avem, deci, o indelungata experienta in confruntarile cu paganii. Conform traditiei care n-a dat niciodata gres, trebuie sa facem urmatoarle:

1. Sa otravim fantanile

Care mai are fantana prin curte, sa puna mana sa se cace-n dansa. Care nu, sa nu se ingrijoreze, ca apa de la robinet oricum nu e potabila.

2. Sa ardem recoltele

Nu mai e asa mult de ars, cateva pogoane pe ici, pe colo. De cand s-a terminat Epoca de Aur productia la hectar oricum s-a dus dracu. Cu doua cutii de chibrituri parjolim tot.

3. Sa fugim in munti

Dar nu toti deodata, ca ne blocam ca prostii pe DN1. Asta e stare de necesitate, nu vacanta de Craciun.

Vin musulmanii, vad ca asta nu e tara propice traiului uman si pleaca de unde au venit (sau in Germania). Iar noi ne intoarcem din concediile de la munte si ne punem pe construit. Pe construit manastiri, desigur. Ca asa face orice om care a scapat de un mare pericol.

Eu zic ca e un plan bun, cu sanse mari de succes. Ar trebui discutat si aprobat in CSAT.