Cancerul se vindeca cu bicarbonat de sodiu

Daca n-am fi o revista serioasa, probabil mi-as permite sa folosesc cuvinte vadimiste gen jegosi, scarbe, scarnavii, scursuri, jigodii atunci cand as face referire la tot felul de indivizi care pretind ca detin adevaruri medicale si ca toti ceilalti doftori sunt idioti si/sau vanduti companiilor farmaceutice. Dar noi suntem o revista serioasa, asa ca ii numim doar escroci.

Iti face tocanita si te vindeca de cancer

Iti face tocanita si te vindeca de cancer

Citesc pe un sait despre cum bicarbonatul de sodiu te vindeca de cancer. Zeci de ani de cercetari, miliarde de dolari (sau euro, chiar nu conteaza) cheltuiti si mii de oameni implicati in cercetarea cancerului n-au reusit sa-si dea seama de faptul ca banalul bicarbonat de sodiu amestecat cu zeama de lamaie vindeca si previne cancerul – nu doar un fel de cancer, ci toate cancerele.

Articolul de pe target-info.ro e varza; nu e vina lor, l-au tradus si ei de undeva. Pentru ca face harcea parcea o gramada de informatii gresite sau pur si simplu false.

Il citeaza pe doctorul Otto Heinrich Warburg si il folosesc pentru a-si sustine teoria stupida cum ca celulele bolnave sunt acide si celulele sanatoase sunt alcaline. Dr. Warburg n-a zis nimic despre aciditate, s-a referit doar la lipsa de oxigen din celulele canceroase.

Singurul lucru gasit despre Elizabeth Izquierdo se gaseste in acelasi articol tradus in franceza, engleza, spaniola si portugheza. Mi-ar fi mai usor sa presupun ca e inventata. Si in nicio limba paragraful in care este citata n-are absolut niciun sens.

Il citeaza pe doctorul acupuncturistul Mark Sircus care pare a fi un personaj deosebit. El crede in orice, numai in medicina clasica nu. Biorezonanta, acupunctura, medicina pastorala (!?) fac parte din specializarile lui. Dansul, atunci cand te vindeca de cancer o face atat cu substante – bicarbonat si tincturi – cat si cu dragoste, atingeri si vorbe blanzi care iti vor alina sufletul. Macar Sircus scrie in subsolul saitului ca sfaturile lui sunt informative si ca ar trebui sa te duci la doctor.

Il citeaza pe doctorul domnul escrocul Simoncini care e de parere ca toate cancerele sunt cauzate de o… taram-papam… ciuperca! Nu doua ciuperci, nu trei, una singura pentru orice fel de cancer! Candida albicans se numeste. Eu am cam lipsit de la scoala, dar pana si eu stiu ca o infectie cu o ciuperca se drege cu antibiotice. Nu cu bicarbonat de sodiu. Cu bicarbonat iti faci placinta dupa ce te vindeci – daca te vindeci – de cancer. Iar Simoncini asta nu mai are drept de practica a medicinii de ani buni pentru ca i-au murit cativa pacienti.

Daca un tratament stupid este necunoscut pe scara larga, de vina sunt corporatiile farmaceutice. Nu conteaza ca n-a facut nimeni studii serioase in laborator, nu conteaza ca indivizii citati nu (mai) sunt medici, corporatiile – in cardasie cu medicii – sunt de vina! Pentru ca e un tratament mult prea ieftin si corporatiile, dimpreuna cu doftorii, n-ar face gramezi de bani. Asta nu inseamna ca doctorii desteptii de mai sus te vindeca pe gratis.

Iar teoria lor n-are cum sa fie adevarata. Chiar daca, sa zicem, celulele canceroase sunt acide, de ce pe langa bicarbonat se recomanda si zeama de lamaie? Probabil habar n-au, dar zeama de lamaie este acida.

Unui medic probabil ar aduce contraargumente stiintifice mult mai tehnice, sobre si serioase – mai ales daca ar fi un medic oncolog. Dar nici cu contraargumentele mele nu mi-e rusine, iar eu am ramas corigent atat la biologie cat si la chimie.

One thought on “Cancerul se vindeca cu bicarbonat de sodiu

Comentezi, deci existi